Web Analytics

AJF-ul condus de Cornel Sorescu, amendat de ITM Argeş

de | 23.05.2018 22:32 | Sport

13 sorescu cornelAșa cum vă informam în numărul trecut al Jurnalului de Argeș, Asociația Județeană de Fotbal Argeș a fost amendată destul de drastic de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș. Așa se face că instituția condusă de președintele Cornel Sorescu a și făcut plata de 35 de milioane de lei vechi, la jumătate în primele 24 de ore.
Amenda de 70 de milioane de lei vechi a fost aplicată de ITM Argeș pentru neconformități constatate în domeniul relațiilor de muncă, cât și în domeniul securității și sănătății în muncă. Trebuie să reamintim că, după câștigarea a încă unui mandat în fruntea AJF, Cornel Sorescu a dispus demiterea mai multor angajați și, de asemenea, angajarea altora.
Iată ce spune ITM Argeș în privința acestui control la AJF-ul condus de Sorescu: „Urmare petiției dumneavoastră, înregistrată sub nr. 9762/180/11.04.2018, a fost efectuat un control la Asociația Județeană de Fotbal Argeș privind aspectele sesizate, în urma căruia vă comunicăm: având în vedere neconformitățile constatate atât în domeniul relațiilor de muncă, cât și în domeniul securității și sănătății în muncă, angajatorul a fost sancționat contravențional, fiind dispuse măsuri pentru intrarea în legalitate, cu termen de realizare”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii