Web Analytics

Agresorul care l-a bătut pe medicul de la UPU – Racovița a fost eliberat

de | 20.02.2018 15:51 | Actualitate

agresor 1

UPDATE: Răducu Mădălin Constantin, agresorul care, sâmbătă, l-a bătut cu pumnii și picioarele pe medicul  de la UPU Racovița -Mioveni fost eliberat. Tânărul a fost plasat  sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.
 

ȘTIREA INIȚIALĂ

Tânărul de 25 de ani care a agresat un medic, sâmbăta trecută, la Spitalul Racovița din Mioveni a fost reținut. Incidentul s-a petrecut chiar la Urgențe, acolo unde medicul Samir Dallou a fost bătut cu pumnii și cu picioarele de tânărul care însoțea un pacient.

Agresorul este originar din Alba și locuia fără forme legale în Argeș. Acesta s-a prezentat, sâmbătă, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Racovița, împreună cu un prieten care pretindea că a fost victima unui accident rutier și are nevoie de îngrijiri medicale. După ce l-a examinat, medicul de gardă Samir Dallou i-ar fi zis agresorului că prietenul său nu pare să aibă nimic. Enervat la culme, tânărul din Alba l-a luat la bataie pe medic. Toată scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere din spital.
Doctorul agresat s-a ales cu mai multe echimoze, pe piept, gât și la cap. Și-a scos certificat medico legal, după care a depus plângere la poliție.
Luni seara, agresorul a fost dus la Poliția Orașului Mioveni pentru a fi audiat. Tânărul a fost reținut, fiind acuzat de loviri și alte violențe.
Anul trecut, tânărul a fost trimis în judecată pentru furt, conducere fără permis și în stare de ebrietate, după ce a furat o mașină pe care a condus-o deși nu avea permis și a fost implicat într-un accident rutier.

„Încadrarea este pe o lege specială pentru loviri şi alte violenţe săvârşite împotriva unui medic şi pe tulburarera ordinii publice”, a declarat, marţí, pentru Jurnal de Argeș, Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al IJP Argeş.

 Foto: sursata.ro

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii