Web Analytics
scris duminică, 30.07.2023

Agenții economici din Argeș, luați la control de polițiști

În zilele de 28 și 29 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au efectuat verificări la mai mulți agenți economici, în acțiuni desfășurate cu polițiștii structurilor competente teritorial, dar și cu reprezentanți ai altor instituții.

Agenții economici din Argeș, luați la control de polițiști

Citește și:Grenadă și cartușe din Primul Război Mondial, găsite în Argeș

Acțiunile au vizat respectarea de către operatorii economici a obligațiilor utilizării caselor de marcat electronice fiscale, respectiv combaterea muncii la negru și respectarea legislației privind sănătatea și securitatea în muncă.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 15.500 de lei, conform OG 28/1999 privind utilizarea aparatelor de marcat electronice fiscale, fiind confiscată și suma de 200 de lei, totodată fiind aplicată și măsura complementară de suspendare a activității economice.

Abaterile au fost constatate la societăți comerciale pe raza orașului Costești, a municipiului Câmpulung și a comunei Domnești.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...