Web Analytics

„Afaceri Verzi” în sudul Munţilor Făgăraş

de | 1.10.2020 13:03 | Actualitate

Fundația ”Conservation Carpathia” lansează Programul „Afaceri Verzi pentru antreprenorii și viitorii antreprenori din zona de sud a Munților Făgăraș”, antreprenori care își propun dezvoltarea unor afaceri bazate pe natură și care pot contribui la conservarea resurselor naturale din zonă. Programul dezvoltat de Fundație oferă un proces complex de consultanță și de asistență tehnică în alegerea și accesarea unor surse de finanțare a afacerii, adaptat la nevoile de dezvoltare a celor înscriși.
Iată câteva teme care vor fi abordate în procesul de consultanță: marketing și promovarea afacerilor, oportunități de finanțare, pașii de înființare a unei afaceri etc. Programul nu oferă finanțare, procesul de consultanță și asistență tehnică va fi adaptat pe baza nevoilor specifice de dezvoltare a afacerilor și va fi oferit de reprezentanții Fundației ”Conservation Carpathia”, cu sprijinul partenerului ”Conservation Capital” din Marea Britanie. Sunt așteptate să se înscrie în program afaceri sau idei de afaceri care își propun utilizarea în mod responsabil a resurselor naturale, își propun prelucrarea/procesarea resurselor naturale în mod responsabil, creează servicii bazate pe natură (servicii turistice, recreaționale, dezvoltare de unități de cazare care respectă peisajul și tradiția arhitecturală a zonei), pot contribui la conservarea resurselor naturale din zonă sau propun crearea de locuri de muncă pentru persoanele provenite din comunitățile locale. Înscrierile se desfășoară până pe 9 octombrie 2020.
Programul de Afaceri Verzi este dezvoltat în cadrul proiectului „LIFE18 NAT/RO/001082 – Crearea unei zone de natură sălbătică în sudul Carpaților, Romania”.
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii