AFACERI! Informare de la Ambasada Turkmenistanului în România

de | 11.08.2021 12:47 | Actualitate, Economie, Home, Politica si Administratie

Vă trimitem mai jos o informare de la Ambasada Turkmenistanului în România despre un portal cu exporturile acestei țări.

–          Ambasada Turkmenistanului dorește, ținând cont de oportunitățile de colaborare între mediile de afaceri din cele 2 țări, să vă prezinte websiteul turkmenexporters.com.tm unde sunt cele mai noi produse de export ale Turkmenistanului. Acum siteul este în limbile turkmenă, rusă, engleză și turcă.

Citește și: Transportatorii români amenință guvernul cu un protest la nivel național

–          În acest moment, site-ul conține peste 2 000 de produse ale producătorilor turkmenistani, prezentând celor interesați informații detaliate despre produsele turkmene ale companiilor private si de stat.

–          Siteul este bazat pe principiile moderne ale e-commerce – producătorii sunt împarțiți în 9 categorii: industriile textile, alimentară, farmaceutică, chimică și petrochimică, materiale de construcții, bunuri gospodărești, servicii de logistică și transport, consulță juridică, turism și călătorii.

–          Prin acest portal, cumpărătorii străini pot cere informații și documente despre mai mult de 80 de societăți. Se poate verifica dacă există compania, înregistrarea ei, statutul juridic, începând cu localizarea companiei și terminând cu o descriere completă a echipamentelor acesteia. În majoritatea cazurilor, cumpărătorii comunică direct cu producătorii turkmeni, fără intermediari, prin serviciul fastmessaging de pe site.

–          turkmenexporters.com.tm are și companii turkmene care oferă servicii variate – astfel o companie care dorește să cumpere bunuri, poate să contacteze o firmă de avocatură care să o ajute cu tranzacția în conformitate cu legislația locală și de asemenea, poate să contacteze o firmă pentru transport.

Citește și: Începe Stonebird, cel mai mare festival rock din mediul rural din România

–          Principalul scop al platformei online este să ofere o bază unificată de informații despre bunurile și companiile de export turkmene, să ii ajute pe aceștia să vândă produsele pe piețe locale și străine, dar, mai ales, să optimizeze interacțiunea dintre ofertant și cumpărător de-a lungul întregului proces de căutare, cumpărare de bunuri și servicii și transport.

Distribuie!

Articol scris de Cristian Vasile

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Se închide secția ATI a Spitalului Orășenesc Mioveni
Se închide secția ATI a Spitalului Orășenesc Mioveni

În vreme ce cazurile Covid-19 cresc alarmant în România, numărul locurilor disponibile la ATI, se înjumătățesc, în Argeș. În plus, secția ATI a Spitalului Orășenesc din Mioveni urmează să se închidă peste câteva zile. Potrivit primarului Ion Georgescu, se pare că la...

UE – ajutor umanitar mondial: 1,5 miliarde EUR pentru anul 2022
UE – ajutor umanitar mondial: 1,5 miliarde EUR pentru anul 2022

Comisia Europeană a adoptat bugetul său anual inițial pentru ajutor umanitar de 1,5 miliarde EUR pentru anul 2022. Citește și: Încurcate sunt căile popii de la Crucişoara! Avem plângerea făcută la Arhiepiscopie / Popa Hari a mutat morţii din cavou fără ştirea rudelor...

Se reduce prețul la energie și la gaze
Se reduce prețul la energie și la gaze

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că Guvernul va lua o serie de măsuri pentru facturi prin OUG. El a declarat că la consumatori se va percepe un preț de 0,68 bani/kw oră la factura de curent electric. "Am reuşit să ajungem la un acord astfel încât la energie plafonul...