Web Analytics

AFACERI! Informare de la Ambasada Turkmenistanului în România

de | 11.08.2021 12:47 | Actualitate, Economie, Politica si Administratie

Vă trimitem mai jos o informare de la Ambasada Turkmenistanului în România despre un portal cu exporturile acestei țări.

–          Ambasada Turkmenistanului dorește, ținând cont de oportunitățile de colaborare între mediile de afaceri din cele 2 țări, să vă prezinte websiteul turkmenexporters.com.tm unde sunt cele mai noi produse de export ale Turkmenistanului. Acum siteul este în limbile turkmenă, rusă, engleză și turcă.

Citește și: Transportatorii români amenință guvernul cu un protest la nivel național

–          În acest moment, site-ul conține peste 2 000 de produse ale producătorilor turkmenistani, prezentând celor interesați informații detaliate despre produsele turkmene ale companiilor private si de stat.

–          Siteul este bazat pe principiile moderne ale e-commerce – producătorii sunt împarțiți în 9 categorii: industriile textile, alimentară, farmaceutică, chimică și petrochimică, materiale de construcții, bunuri gospodărești, servicii de logistică și transport, consulță juridică, turism și călătorii.

–          Prin acest portal, cumpărătorii străini pot cere informații și documente despre mai mult de 80 de societăți. Se poate verifica dacă există compania, înregistrarea ei, statutul juridic, începând cu localizarea companiei și terminând cu o descriere completă a echipamentelor acesteia. În majoritatea cazurilor, cumpărătorii comunică direct cu producătorii turkmeni, fără intermediari, prin serviciul fastmessaging de pe site.

–          turkmenexporters.com.tm are și companii turkmene care oferă servicii variate – astfel o companie care dorește să cumpere bunuri, poate să contacteze o firmă de avocatură care să o ajute cu tranzacția în conformitate cu legislația locală și de asemenea, poate să contacteze o firmă pentru transport.

Citește și: Începe Stonebird, cel mai mare festival rock din mediul rural din România

–          Principalul scop al platformei online este să ofere o bază unificată de informații despre bunurile și companiile de export turkmene, să ii ajute pe aceștia să vândă produsele pe piețe locale și străine, dar, mai ales, să optimizeze interacțiunea dintre ofertant și cumpărător de-a lungul întregului proces de căutare, cumpărare de bunuri și servicii și transport.

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii