Web Analytics
scris luni, 07.10.2024

Adrian Mutu s-a întors la Florența

Adrian Mutu (45 de ani), antrenor liber de contract în acest moment, s-a întors pentru câteva zile la Florența. Fostul decar al Fiorentinei a vizitat centrul de antrenament Viola Park.

Adrian Mutu s-a întors la Florența

Mutu a fost un jucător emblematic pentru italieni. A evoluat pentru Fiorentina în perioada 2006-2011, perioadă în care a jucat în 143 de meciuri și a marcat 69 de goluri.

Motivul pentru care Mutu a revenit la Fiorentina nu este unul de natură sportivă. Potrivit celor de la Labaroviola, Mutu a mers la Florența pentru a filma un documentar.

„Am fost oaspetele directorului sportiv Daniele Prade și am fost foarte impresionat. Condițiile de antrenament și de recuperare sunt top. Întreaga bază sportivă este una de invidiat, demnă de o echipă mare. Felicitări conducerii clubului, președintelui Rocco Commisso și întregii echipe! Forza Viola!”, a declarat Mutu, pentru sursa citată.

Citește și: Monica Niculescu şi Gabriela Ruse au câştigat titlul în proba de dublu de la Hong Kong

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...