Web Analytics

Adrian Miuţescu: „Până şi pesediştii s-au săturat de PSD”

de | 9.02.2018 11:43 | Actualitate

miutescu 

Recentul protest al cetăţenilor comunei Miceşti, nemulţumiţi că, în lipsa mijloacelor de transport în comun, nu mai pot călători până în Piteşti.a fost comentat de preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu.

„Nu poate exista dezvoltare, dacă nu există libertate de mişcare. Este un principiu pe cât de simplu, pe atât de greu de înţeles de către incompetenţii care conduc acest judeţ şi această ţară de 28 de ani încoace. În condiţiile în care, în Europa, se trece dintr-o ţară în alta fără probleme, noi ne confruntăm cu dificultăţi demne de secolul XIX. Există argeşeni care nu pot trece din Miceşti în Piteşti. Motivul? Eliminarea transportului din zona metropolitană. Consecinţele acestui fapt sunt cunoscute de toată lumea: pacienţii nu pot ajunge la spital, muncitorii nu pot face naveta, iar elevii nu pot merge la ore.

 

Dacă şefii judeţului se apără invocând motive legislative, oare cum i-am putea crede atunci când fac declaraţii sforăitoare despre reforme cu adevărat importante despre care bat apa în piuă de când au ajuns la putere? Regret că s-a ajuns în situaţia ca cetăţenii Miceştiului să iasă la protest. Şi dacă mă uit la primarul Dumitru Voicu, prezent la protest, constat că până şi pesediştii s-au săturat de PSD” – a afirmat Adrian Miuţescu într-un comunicat transmis de Departamentul de Comunicare al PNL.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii