Web Analytics
scris miercuri, 16.10.2024

Adrian Miuțescu deschide lista de candidați Forța Dreptei la alegerile pentru Camera Deputaților

Miercuri, 16 octombrie, partidul Forța Dreptei a depus la Biroul Electoral de Circumscripție Județean listele complete de candidaturi ale Alianței Forțelor de Dreapta (AFD) din Argeș pentru Parlamentul României.

Adrian Miuțescu deschide lista de candidați Forța Dreptei la alegerile pentru Camera Deputaților

Citește și: Deputatul Adrian Miuţescu, la lansarea lui Ludovic Orban în cursa pentru preşedinţie

De remarcat că deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei (FD) la nivel național, și Emanuel Soare, președinte FD Argeș, fost prefect, deschid lista candidaților la Camera Deputaților, iar Ion Reliu, fost candidat la Primăria Vedea, este numărul unu pe lista de la Senat. Vă prezentăm listele complete.

Senat:

  1. Reliu Ion – general în rezervă, fost candidat la Primăria Vedea;
  2. Marian Anca – colonel în rezervă, consilier local Vedea;
  3. Ion Predescu – publicist;
  4. Ionela Petra – antreprenor.
    Camera Deputaților:
  5. Adrian Miuțescu – deputat, vicepreședinte FD;
  6. Emanuel Soare – consilier județean, președinte FD Argeș;
  7. Flavius Baibarac – consilier local Moșoaia;
  8. Ionel State – consilier local Câmpulung;
  9. Marian Drăgan – jurist;
  10. Nicolae Baciu – antreprenor, fost candidat FD la Primăria Curtea de Argeș;
  11. Cătălin Moraru – avocat;
  12. Andreea Zabari – inginer;
  13. Radu Amarinei – director vănzări.

Alianța Forțelor de Dreapta este singura forță de dreapta în care putem spune că oamenii pot avea încredere. Toată vara ne-am chinuit să adunăm toate forțele de dreapta într-o singură alianță, lucru care nu s-a reușit. În schimb, noi am reușit, îmreună cu colegii de la PMP, Alternativa Dreaptă, Partidul Național Țărănesc Maniu Mihalache și Forța Dreptei, să realizăm această Alianță a Forțelor de Dreapta. Dar pentru că Forța Dreptei are dreptul, fiind recunoscut partid parlamentar, să pună reprezentanți în toate secțiile de votare, colegii noștri din celelalte partide au fost de acord să candidăm pe Forța Dreptei. Sub sigla Forța Dreptei, cu simbolul „Pomul”. Candidații sunt de la toate cele patru partide și noi spunem că sunt cei mai buni, capabili să-i reprezinte pe oamenii care muncesc în această țară, care cred în proprietatea privată, în Parlamentul României” – a declarat Adrian Miuțescu, locul 1 pe lista Forța Dreptei la Camera Deputaților.

„Brătienii se răsucesc în mormânt să audă că un general conduce Partidul Național Liberal”

Acesta a adăugat că „ce se întâmplă de patru ani încoace este o mimare a democrației. Cred că Brătienii în județul Argeș ar fi cu totul deranjați, se răsucesc în mormânt să audă că un general conduce Partidul Național Liberal (partid care, în opnia sa, compune, alături de PSD, alianța forțelor de stânga – n.a.). Nici măcar în perioada celor două războaie mondiale nu s-a întâmplat așa ceva, ca un general să conducă PNL. În aceste condiții în ultimii trei ani ați observat că în Parlament toate proiectele au fost trecute așa, pe neobservate, de majoritatea care a fost de peste 60 la sută, dar care, de fapt, n-a făcut reforma de care Româia are nevoie. La ora actuală, economia românească este aproape de pragul falimentului, iar în ultimile zile am ajus la aproape 56% datorie în PIB”…

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...