Web Analytics
scris duminică, 27.10.2024

Adrian Gavriliu, primul român arbitru internaţional de high diving

Adrian Gavriliu a devenit primul român arbitru internaţional de high diving, a anunţat, sâmbătă, Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, transmite News.ro.

Adrian Gavriliu, primul român arbitru internaţional de high diving

Recent, în Brazilia, cu ocazia etapei a doua a Cupei Mondiale de high diving (sărituri în apă de la mare înălţime), World Aquatics a organizat curs de arbitraj de high diving, în urma căruia s-a suştinut un examen. La acest curs şi la propunerea FRNPM, Adrian Gavriliu, care a trecut examenul cu brio, a devenit cel dintâi arbitru internaţional de high diving din ţara noastră.

Citește și: Bogdan Rusu, fost jucător la FC Argeș, a marcat golul săptămânii în Liga 3

“Este o mare bucurie. Nu a fost deloc uşor şi sunt mândru că sunt primul arbitru international de high diving din România. Totodată, am şi o mare responsabilitate acum şi sper ca Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern să fie mândră de ceea ce voi realiza ca şi arbitru international de high diving”, a declarant Adrian Gavriliu, care este şi antrenorul lui Constantin Popovici, unul dintre cei mai valoroşi săritori în apă de la mare înălţime din lume.

Citește și: România a obţinut două medalii de bronz în prima zi a Openului European de Judo de la Sarajevo

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...