Web Analytics

Administraţia câmpulungeană prezintă lucrări neîncepute ca fiind în execuţie

de | 31.10.2019 13:20 | Culise

Şi în 2019, la fel ca şi în anii anteriori, după ce aprobarea bugetului local a dezvăluit o listă impresionantă de investiţii publice, spre finalul execuţiei bugetare se constată că lipsesc realizările la Câmpulung. Au fost propuneri interesante pentru acest an, precum reabilitarea conductei de aducţiune apă brută, amenajarea Pieţei Primăriei, reabilitarea staţiei de epurare, reabilitarea unui pod pe DN 73 şi a Bulevardului „Pardon”, dar, dacă se trage linie cu două luni înainte de finalul anului, concluzia este că propunerile de investiţii pe 2019 vor fi pasate către anul următor, transfer de lucrări producându-se în mai multe cazuri din 2016 şi până în prezent.
În pofida situaţiei reale, într-un raport făcut public la finalul lunii trecute, cei din administraţia câmpulungeană expun altfel lucrurile. Reabilitarea Bulevardului „Pardon”, spre exemplu, este prezentată ca fiind în execuţie. Este adevărat că desemnarea executantului s-a făcut de la început de an, este adevărat că sunt bani în buget pentru aceste lucrări, însă pe zona bulevardului nu s-au executat în acest an decât nişte plombări cu ADP-ul. Contractul pentru această investiţie în valoare de peste cinci milioane de lei fără TVA a fost semnat, data de începere a lucrărilor fiind marcată pe 25 februarie 2019. Nu se specifică data finalizării, însă nici nu avea cum, de vreme ce nu a existat niciun început.
Execuţia lucrărilor a fost atribuită unui grup de firme patronate de musceleni, două dintre acestea fiind implicate şi în reabilitarea Pieţei Primăriei Câmpulung. O reabilitare care a început în iulie 2018, care avea ca dată de final ianuarie 2019 şi care este departe de a se încheia.
(ELECTRO-CUTARE)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii