Web Analytics

ADI Servsal pune în joc mai multe premii în cadrul campaniei de colectare a deșeurilor electrice

de | 16.03.2017 11:29 | Actualitate

serv 3Asociația Ecotip şi Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Servsal Argeș a lansat astăzi, joi, 16 martie, ora 10:00, în Sala Mare a Consiliului Judeţean Argeş campania de colectare separată a DEEE adresată Autorităţilor Publice Locale (APL) din mediul urban şi rural din Judeţul Argeş.

La eveniment au participat directorul Ecotip, Dragoș Călugăru, conducerea Servsal Argeș în frunte cu managerul de proiect Tedy Achim, consilierul județean Marian Clipici, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mânzână și reprezentanți ai primăriilor din județ, care fac parte din parteneriatul proiectului. Este vorba despre o campanie care va viza pentru început un număr de 15 localități în care stația de reciclare pusă la dispoziție de Ecotip se va afla în următoarea perioadă dar și în care vor fi amplasate, în școli, magazine și la primărie,recipiente speciale pentru colectarea obiectelor electrice și electronice. Caravana va vizita, pe etape, 15 locatii argeşene: Mioveni, Ţiţeşti, Schitu Goleşti, Câmpulung, Lereşti, Domneşti, Curtea de Argeş, Buzoeşti, Costeşti, Topoloveni, Leordeni, Ştefăneşti, Mărăcineni, Bascov şi Piteşti urmând ca în toată perioada anului 2017 să se implementeze colectarea de DEEE în toate localităţile judeţului. Pentru a-i stimula pe cetățeni să participe la activitatea de colectare a DEEE, la o cantitate de minim 5 kilograme predate, aceștia vor primi vouchere în valoare de 400 de lei cu ajutorul cărora vor putea să își achiziționeze produse de la Dedeman.

În total vor fi puse în joc 75 de premii a câte 400 de lei dar și pentru școlile care se vor implica cel mai mult, potrivit directorului ADI Servsal, sunt gândite premii sub forma unor table moderne, care să nu mai pună în pericol, prin creta folosită, elevii și profesorii, dar și calculatoare sau alte obiecte de care unitățile școlare au nevoie.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii