Web Analytics
scris joi, 01.07.2021

Adevăr pentru viață! Canalizarea nu este coș de gunoi! Atenționare de la SEdC Mioveni

Mirosul puternic, neplăcut, de la subsolul blocului este cauzat de utilizarea necorespunzătoare a rețelei de canalizare și este rezultatul degradării resturilor alimentare, deşeurilor menajere sau din plastic care nu au ce căuta acolo și care favorizează formarea depunerilor pe pereţii conductelor, a dopurilor, creând blocaje și refulări ale rețelei de canalizare.
Uleiurile şi grăsimile, în mod special, se lipesc de pereţii conductelor, se degradează rapid şi miros urât.
În plus, în combinaţie cu alte resturi alimentare, acestea formează depuneri solide, foarte rezistente, care aderă la pereţii conductelor. În afară de mirosul emanat, aceste depuneri afectează grav sistemul de canalizare.
CANALIZAREA NU E COS DE GUNOI_2021

CANALIZAREA NU E COS DE GUNOI_2021

Subsolurile blocurilor insalubre și urât mirositoare vor accentua disconfortul dvs mai ales pe timpul verii.
Tot mai mulți cetățeni solicită intervenții la canalele din jurul blocurilor, colmatate sau înfundate cu diverse deșeuri. Aceste solicitări se înmulțesc în sezonul cald, așa că ținem să vă rugăm să țineți cont de câteva reguli generale de utilizare a rețelei de canalizare.
ATENȚIE! În cazul blocării rețelei publice de canalizare trebuie să anunțați imediat societatea Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, apelând numerele de telefon de la dispecerat: 0348 457 102 și 0736 202 067, serviciu disponibil 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână.

Distribuie!

0 Comentarii