Web Analytics

Acuzaţii de legitimaţii false pentru fotbaliştii din campionatul judeţean

de | 21.06.2017 21:45 | Sport

13 legitimatie# S-a spart „buboiul” la Viitorul Ştefăneşti!
Pasiunea naște origolii! Însă orgoliile se pot transforma cât ai clipi în ilegalitate. Despre asta se pare că este vorba la clubul AS Viitorul Ștefănești 2007, acolo unde un fost antrenor sau/și director sportiv și anume Ion Nedelcu, cunoscut de prieteni drept Caraliu, face acuzații grave la adresa președintelui Bebe Păun și la adresa conducerii AJF.

Nedelcu susține că Viitorul Ștefănești a modificat datele de naștere ale unor jucători tocmai pentru ca aceștia să joace în competiții dedicate sportivilor cu câțiva ani mai mici. În acest fel, Ștefăneștiul a câștigat mai multe meciuri fără drept de apel. În facsimil puteți observa cum sportivul Oprea avea în anul 2013 o legitimație în care anul de naștere era 1998, iar un an mai târziu, într-o altă legitimație, acesta figura cu anul de naștere 2000. Iată în continuare ce spun cei implicați direct în acest scandal.

„Păun a modificat datele de naștere ale unor jucători”

Ion Nedelcu (Caraliu), fost antrenor, fost director sportiv la Viitorul Ștefănești: „Conducerea AJF l-a ajutat pe Bebe Păun de la AS Viitorul Ștefănești 2007 să-și ascundă urmele infracțiunilor pe care le-a făcut în actele unor jucători de la echipa lui. Atrag atenția autorităților locale ale orașului Ștefănești, că lucrează cu un om care nu respectă legea. Acest Păun a falsificat documente, modificând datele de naștere ale unor jucători de la AS Viitorul Ștefănești 2007, fapte care au dus la vicierea unor rezultate, făcând clasamente mincinoase și frustrând pe alții, care meritau un loc fruntaș în clasament. Ar trebui un control pe linie financiară la AS Viitorul Ștefănești 2007. Sunt convins că vor exista mari surprize în privința cheltuirii banului public. De asemenea, vreau să vorbească toți jucătorii, arbitrii şi antrenorii care au fost păcăliți și mințiți de acest Păun. Mai mult decât atât, Păun ar trebui să vorbească despre jucătorii care au avut datele de naștere modificate pentru turneul din Franța, unde zice că a ocupat locul II. Păi, când joci fotbal într-o competiție organizată pentru anul 2003 și tu joci cu copii născuți în anul 1997 și mă refer la portarul Penescu și alți copii născuți în ani diferiți și anume 1999, 2000, 2001, 2002, înseamnă că ai falsificat niște documente și ți-ai atras foloase necuvenite. Nu în ultimul rând, să vorbească conducerea AJF, în frunte cu președintele Sorescu, cum s-a putut face asemenea falsuri în legitimații? Cine a înregistrat legitimațiile la AJF?”.

„Am auzit că la grupele mele de juniori ar mai fi jucători cu legitimații false”

Bebe Păun, președinte Viitorul Ștefănești: „Eu chiar habar nu am de așa ceva. O să văd și eu despre cine este vorba. Să nu fi fost cumva de pe vremea lui Caraliu sau de pe vremea lui Marius Niculae, pentru că ei se ocupau de legitimații la clubul nostru în perioada aia. Cine s-a dus și a legitimat copiii în acea perioadă trebuie tras la răspundere. Nu neg și nici nu contest lucrul acesta. Eu sunt cel care aleargă după bani, cel care aduce bani, deci mă ocup în mare parte de partea administrativă. Nu mă ocup eu de legitimații. Când voi vedea cine a mers și a făcut aceste legitimații, primul lucru pe care îl voi face eu personal este acela de a înainta la poliție o cerere pe tema asta. Zvonuri din astea s-au scos o sută… Am mai auzit astea de la un domn de la DLR, că la grupele mele de juniori ar mai fi jucători cu ani mai mici, mai mari… cu legitimații false. Eu am verificat și nu am descoperit nimic. Eu am auzit astfel de discuții și am vorbit și cu conducerea AJF… Nu s-a înregistrat acolo așa ceva… Probabil că este perioada asta de campanie și cum eu candidez la funcția de vicepreședinte, nu știu oamenii ce să mai scoată… Repet, eu având niște contracte de convenție civilă cu persoanele care au lucrat la club, persoane care au fost desemnate să întrețină relația dintre club și AJF, dacă există asemenea legitimații și le dovedim, eu sunt cel care va merge la poliție să facă plângere”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii