Web Analytics

Acum! Protest cu pancarta de gât în fața Primăriei Pitești

de | 9.08.2022 10:57 | Actualitate, Home

Un bărbat în vârstă de 76 de ani se află de la primele ore ale dimineții în fața Primăriei Pitești într-o acțiune de protest. De gât are prinsă o pancartă pe care scrie ”Protestez împotriva abuzurilor care se fac de către Poliție și Primărie”. Și mai are o plasă, plină cu acte.

Citește și: Polițiștii, protest uriaș azi în Capitală


Numele lui este Ion Savu, are 76 de ani, și de vreo patru luni reclamă neregulile de la o asociație de proprietari din Pitești, la blocul nr. 9 din cartierul Craiovei. Unde reclamă? La Poliție, la Parchet și la Primărie. Dl. Savu spune că a fost administrator 23 de ani la acest bloc, că, în 2012, a fost cercetat penal în urma unei sesizări (”dar am fost găsit nevinovat”), iar din 2015 se războiește cu persoana care i-a luat locul, pe care o acuză de mai multe nereguli în asociație.


Protestatarul ne-a vorbit și despre anumite legături pe care le-ar avea respectiva persoană cu oameni din Poliție și Primăria Pitești. Este și motivul pentru care am căutat să aflu de ce nimeni din aparatul Primăriei nu iese să stea măcar de vorbă cu el. De la poartă mi s-a răspus că primarul și cei doi viceprimari sunt pe teren, dar că vicele Mihai Mihăilescu a dialogat cu Ion Savu și cunoaște situația lui.

L-am lăsat pe acest om în fața Primăriei Pitești. Când am plecat de lângă el, a rămas tot singur. Nimeni în afară de mine nu îl băgase în seamă.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *