Web Analytics

Achiziţii importante la Jandarmeria Argeş. Colonelul Lupescu a adus peste 1 milion de euro în dotări de ultimă generaţie

de | 20.12.2018 12:59 | Actualitate

Jandarmeria Argeş a achiziţionat recent mai multe mașini pentru executarea atribuţiilor de serviciu, echipamente de protecţie individuale și nu numai. Mai exact, parcul auto al inspectoratului a fost completat cu cinci autospeciale Dacia Duster, dintre care una este echipată pentru misiuni de asigurare şi restabilire a ordinii publice, trei pentru misiuni de menţinere a ordinii publice şi una pentru munca operativă. De asemenea, a fost achiziţionată o autospecială Dacia Dokker folosită pentru transportarea câinilor de serviciu, o autospecială VW Transporter T6 care va funcţiona ca şi centru de comunicaţii mobil, două autospeciale Peugeot folosite în special pentru acţiuni speciale şi antiteroriste şi o autospecială Opel Movano folosită pentru transportul gardurilor la locurile de desfăşurare a misiunilor specifice Jandarmeriei Române. Pentru misiunile din domeniul montan au fost achiziţionate două snowmobile marca Polaris şi două UTV marca CF Moto cu echipamente de protecţie (căşti şi ochelari), iar pentru jandarmii din posturile montane au fost achiziţionate echipamente de schi individuale.
Totodată, au fost achiziţionate, montate şi date în folosinţă două generatoare de curent electric de mare capacitate, pentru asigurarea desfăşurării în condiţii optime a activităţilor curente la cele două sedii ale Jandarmeriei Argeş din municipiul Piteşti.
Centrul de monitorizare a misiunilor şi evenimentelor a fost dotat cu noi ecrane de rezoluţie foarte mare, pe care se vizionează de către jandarmi imagini în timp real din municipiile şi oraşele argeşene.
Pentru sediul detaşamentului din municipiul Curtea de Argeş a fost achiziţionată şi montată o centrală termică modernă, pentru asigurarea condiţiilor normale de muncă a efectivelor.
Achiziţiile vor continua şi în perioada următoare.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole