Web Analytics
scris miercuri, 26.06.2024

Accidentul de la Dragoslavele a avut două victime, nu una!

Părinții celui de al doilea rănit spun că acesta lucra la negru și că mașina în care se aflau fusese dată de o firmă din Rucăr pentru a-i transporta pe cei doi bărbați la muncă

Un eveniment rutier s-a produs în după amiaza de miercuri, 19 iunie, în Argeș. Două echipaje de pompieri cu o autospecială pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor și cu o ambulanță SMURD au intervenit în cazul unui accident produs pe raza localității Dragoslavele. Potrivit celor de la ISU Argeș, a fost vorba despre un autoturism, care, în împrejurări ce vor fi stabilite de polițiști, a intrat într-un cap de pod.

Accidentul de la Dragoslavele a avut două victime, nu una!

Conform comunicatului ISU, accidentul s-a soldat cu un rănit, un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, care a suferit o fractură la piciorul drept și zgârieturi la mâini. Bărbatul a fost transportat la spital. Am primit însă, la redacție, informația că au fost, de fapt, două victime ale acestui accident, pentru că în mașină se mai afla un pasager, în vârstă de 23 de ani. Mai mult, ar fi vorba despe un accident de muncă, întrucât cei doi bărbați se aflau în mașina firmei pentru care lucrau. Dacă unul dintre lucrători a ajuns la spital, patroana firmei din Rucăr l-a trimis acasă pe tânărul în vârstă de 23 de ani, care, însă, îndată după ce a ajuns la domiciliu, a acuzat dureri de cap și ale membrelor.

De altfel, acesta a ajuns acasă cu cioburi în cap și sânge pe față. A sunat la 112 și ambulanța l-a dus la Spitalul Câmpulung, însă, dată fiind gravitatea situației, părinții au decis transportarea acestuia la Spitalul Floreasca, acolo unde a fost internat pentru investigații. Părinții lui se tem să nu se încerce o mușamalizare a cazului, mai ales că tânărul lucra de mai mult timp pentru patronii din Rucăr, care dețin un gater și care i-au tot promis contract de muncă, însă, până acum, promisiunile nu s-au materializat, ceea ce ar fi evident un caz flagrant de muncă la negru! În orice caz, dacă Poliția și ITM nu se autosesizează, rudele vor face o plângere pentru demararea cercetărilor.

Citește și Alte probleme penale pentru Ion Andrei, zis „Brânză”, principalul inculpat din dosarul „Cheresteaua”. O femeie îl acuză pe „Brânză” că a bătut-o în cap şi i-a rupt oasele de la o mână

Citește și Un accident de maşină care a ruinat mai multe vieţi. Pe a Carlei, asistenta de la Spitalul Vedea, a frânt-o…

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită