Web Analytics

Accidente rutiere cu victime în Pitești și Bascov

de | 11.01.2019 13:20 | Actualitate

 

În ultimele 24 de ore, echipajele SMURD au intervenit la 27 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, iar la 4 s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Astfel, un echipaj cu o autospecială și un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în municipiul Pitești, strada Eroilor, la un accident produs între două autoturisme. În urma accidentului au rezultat două victime, doi bărbați, cu contuzii minore la nivelul membrelor inferioare. Aceștia au primit îngrijiri medicale la fața locului, dar au refuzat transportul la spital. Pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială de stingere de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Ștefănești, pentru a asigura măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la un accident produs între trei autovehicule: un autotractor, o autoutilitară și un autoturism. La intervenție a participat și un echipaj al Ambulanței.

Un echipaj cu o autospecială și un echipaj cu ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în localitatea Bascov, strada Păișești, la un accident produs între trei autoturisme. În eveniment au fost implicate cinci persoane, dintre care una singură a fost transportată la spital, o femeie de 22 de ani, cu politraumatisme. Pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii