Web Analytics

Accidente rutiere cu victime în Moșoaia, Bradu și Morărești

de | 2.10.2018 13:39 | Actualitate

Echipajele SMURD au intervenit în ultimele 24 de ore la 25 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, iar la 5 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Un echipaj cu autospeciala pentru descarcerare, un echipaj cu ambulanţa SMURD pentru terapie intensivă mobilă și un echipaj cu ambulanţa SMURD de prim-ajutor, de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti au intervenit în localitatea Moșoaia, sat Smeura, strada Calea Drăgășani, la un accident rutier cu descarcerare, în urma căruia a rezultat o victimă (conştientă).

Echipajul pentru descarcerare a intervenit pentru degajarea unei persoane de sex masculin în vârstă de 64 de ani, care prezenta traumatisme minore, după care a predat-o echipajul SMURD pentru terapie intensivă mobilă, pentru a fi transportată la spital.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detașamentul de Pompieri Bradu a intervenit în localitatea Bradu, pe DN 65, km 107, pentru a asigura măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la un accident rutier, unde un autoturism marca Dacia Logan a părăsit carosabilul. În urma accidentului, au rezultat doua victime cu leziuni minore care au refuzat transportul la spital.

Un echipaj cu ambulanţa SMURD de prim-ajutor, de la Detașamentul de Pompieri Pitești, a intervenit în localitatea Morărești, pe DN 7 pentru a asigura măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la un accident rutier, unde un autoturism marca Dacia Logan a părăsit carosabilul. În urma accidentului, a rezultat o victimă, de aproximativ 50 ani, cu leziuni minore care a fost transportată la spital.

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii