Web Analytics

Accidente rutiere cu victime în Curtea de Argeș și Mărăcineni

de | 16.01.2019 11:29 | Actualitate

 

În ultimele 24 de ore, echipajele SMURD au intervenit la 33 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, iar la 10 s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Un echipaj cu o autospecială și un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș au intervenit în municipiul Curtea de Argeș, strada Albești, la un accident produs între trei autoturisme și o autoutilitară.

În accident au fost implicate 5 persoane, dintre care una încarcerată, un bărbat de 61 de ani. S-a acționat pentru extragerea persoanei, ulterior fiind predată unui echipaj al Ambulanței. Celelalte persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială și un echipaj cu ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în localitatea Mărăcineni, la un accident produs între două autoturisme.

În urma accidentului, o femeie de 47 de ani a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD și a fost transportată la spital. Pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii