Web Analytics

Accidente rutiere cu victime în Cetățeni și Priboieni

de | 12.11.2018 12:42 | Actualitate

În ultimele 24 de ore echipajele SMURD au intervenit la 25 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, iar la 3 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Un echipaj cu o autospecială de apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung au intervenit în localitatea Cetățeni, la un accident rutier în care un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. În urma accidentului au fost acordate îngrijiri medicale unei persoane de sex masculin, în vârstă de 54 ani, care a refuzat transportul la spital. Pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială de apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat de la Garda de Intervenție Topoloveni au intervenit în localitatea Priboieni, la un accident rutier între un autoturism și un ATV. În urma accidentului au rezultat două victime, conducătorul autoturismului a primit îngrijiri medicale de la un echipaj cu ambulanța SMURD, refuzând transportul la spital, iar a doua victimă, a fost preluată de un echipaj de prim ajutor al Serviciului Județean de Ambulanță. Pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii