Web Analytics

Accidente rutiere în lanț pe A1 la km 97

de | 15.03.2019 10:48 | Actualitate

 

Ieri după amiază un echipaj cu o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Bradu a intervenit pe A1, km 97, pentru a asigura măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la un accident rutier produs între două autoturisme. În urma accidentului, nu au existat victime.

De asemenea, un echipaj cu ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit pe A1, km 97, la un accident rutier produs între două autoturisme. În urma accidentului, echipajul SMURD a preluat un nou născut (4 zile) pe care l-a transportat la spital, în vederea efectuării unor investigații suplimentare.

Spre seară, un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj cu o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Bradu au intervenit pe A1, km 97, la un accident rutier produs între două autoturisme. În urma accidentului, au rezultat trei victime. O femeie de 20 de ani, cu atac de panică, care a refuzat transportul la spital, o femeie de 25 de ani, cu traumatism cranio-cerebral și dureri la coloana cervicală căreia i s-au acordat îngrijiri medicale și a fost transportată la spital și un bărbat de 24 de ani, cu atac de panică. Echipajul de pompieri a asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole