Web Analytics

Accidente rutiere grave în Albota și Rucăr

de | 14.01.2019 13:08 | Actualitate

 

În ultimele 24 de ore, echipajele SMURD au intervenit la 35 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, iar la 3 s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Un echipaj cu o autospecială și un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în localitatea Albota, pe DN 65, la un accident produs între două autoturisme și o autoutilitară. În urma accidentului au rezultat șase victime, dintre care doar două au fost transportate la spital, întrucât prezentau traumatisme cranio-cerebrale. Pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung a intervenit în localitatea Rucăr, sat Sătic, pentru degajarea unui autoturism, care a părăsit partea carosabilă și a rămas suspendat. În autoturism se aflau trei persoane, care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. S-a reușit repunerea autoturismului pe drum, iar persoanele și-au putut continua deplasarea.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole