Web Analytics

Accidente rutiere cu victime la Curtea de Argeș, Câmpulung și Bogați

de | 10.10.2019 12:32 | Actualitate

 

În ziua de 9 octombrie 2019, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe accidente rutiere cu victime.

Astfel, un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș a intervenit în municipiul Curtea de Argeș, strada Rm. Vâlcea, la un accident rutier în urma căruia a rezultat o victimă (pieton), un băiat în vârstă de 16 ani, care prezenta suspiciune de fractură la membrul inferior stâng. Acesta a primit îngrijiri medicale la fața locului și ulterior a fost transportat la spital.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială de intervenție de la Detașamentul de pompieri Câmpulung și un echipaj de prim ajutor cu ambulanța SMURD au intervenit în municipiul Câmpulung, la un accident între două autoturisme. În urma evenimentului a rezultat o victimă neîncarcerată, un bărbat în vârstă de 64 ani. Aceasta a primit îngrijiri medicale la fața locului și a refuzat transportul la spital. Totodată, echipajul de descarcerare a asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul intervenției.

Un echipaj cu o autospecială de intervenție de la Garda de Intervenție Topoloveni a intervenit în localitatea Bogați, la un accident între un autoturism și un tractor. În urma evenimentului a rezultat o victimă, neîncarcerată, șoferul autoturismului, care a primit îngrijiri medicale de la un echipaj de prim ajutor al Ambulanței.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii