Web Analytics
scris miercuri, 17.07.2024

Accidente în Pitești și Mărăcineni. Conductă de gaz avariată

A intrat cu mașina într-un pom, în Pitești. S-a întâmplat pe bulevardul Republicii. Paramedicii SMURD au asistat o persoană care prezenta atac de panică. În urma evaluării, nu a fost necesar transportul la spital.

Accidente în Pitești și Mărăcineni. Conductă de gaz avariată

Au intervenit pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Citește și Chiar dacă consumul unor substanțe cu efect psihoactiv e motivat medical, riscul de accident sau cel de a rămâne fără permis nu dispar

O mașină a avariat o conductă de gaz și un stâlp electric

Și în Mărăcineni s-a produs un accident miercuri. Un vehicul a căzut de pe o platformă și a avariat o conductă de gaz și stâlp de electricitate.
Au intervenit pompierii de la Detașamentele Pitești și Mioveni cu o autospecială de stingere și un echipaj CBRN. La fața locului au ajuns și echipe ale distribuitorilor de gaz și electricitate care au oprit scurgerile de gaze.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...