Accident spectaculos în curba morții, lângă Piteşti

de | 26.05.2020 08:46 | Actualitate

 
Accident spectaculos, aseară, în curba morții de pe autostrada A1, lângă Pitești. Un șofer a pierdut controlul volanului și a sărit cu mașina peste un scuar și peste un parapet din beton. Bărbatul, diabetic, a


făcut un atac de panică.
La fața locului au fost trimiși pompierii, un echipaj de la descarcerare și altul de terapie intensivă mobilă. Bărbatul a fost scos din mașină și i s-a acordat primul ajutor dupà  atacul de panicà suferit.Era incoerent și abia se ținea pe picioare.
Medicii de pe echipajul de terapie intensivă mobilă au încercat să comunice cu el pentru a afla dacă are și alte boli, eventual epilepsie, având în vedere crizele spasmodice.Medicii au sunat familia şi aşa au aflat că este diabetic și a mai suferit astfel de crize. A fost urcat în ambulanță și dus la spitalul din Pitești.
Bărbatul de 33 de ani a ajuns la spital, iar mașina lui a fost ridicată din curba morții și dusă într-o parcare. Poliția face cercetări pentru a afla cu exactitate cauza producerii accidentului și motivul pentru care bărbatul avut crizele respective.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii