Web Analytics

Accident rutier mortal pe A1 pe raza localități Căteasca

de | 30.09.2019 12:12 | Actualitate

 

Pe 29 septembrie 2019, un echipaj cu o autospecială de descarcerare, un echipaj cu o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești și un echipaj cu o ambulanță al serviciului județean de ambulanță au intervenit pe A1, km 99, pe raza localități Căteasca, la un accident rutier produs între două autoutilitare și un autoturism.

În urma accidentului au rezultat cinci victime. Două victime încarcerate din autoutilitara Iveco, un bărbat în vârstă de 21 ani șoferul autoutilitarei și un copil în vârstă de 14 ani cu multiple excoriați au fost extrase cu ajutorul accesoriilor din dotare și predate echipajului SMURD și echipajului de la ambulanță.

A treia victimă încarcerată a fost extrasă de sub șasiul autoutilitarei Peugeot Boxer, i s-a acordat prim ajutor și a fost predat echipajului de terapie intensivă. A patra victimă, o femeie în vârstă de 44 ani a fost găsită în afara părți carosabile fără funcții vitale, ulterior declarată fiind decedată.

A cincea victimă, șoferul autoturismului marca BMW nu a necesitat îngrijiri medicale. Cauzele și împrejurările în care s-a produs evenimentul sunt cercetate de către poliția autostrăzi.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii