Web Analytics

Accident rutier între un TIR și un autoturism, la Boteni! Patru persoane au fost rănite

de | 18.08.2021 21:09 | Actualitate, Politica si Administratie

Cu puțin timp în urmă, un accident rutier s-a petrecut pe raza localității argeșene Boteni, acolo unde, un autoturism a intrat în coliziune cu un autotren care circula regulamentar.

Din primele informații aflăm că patru persoane au fost rănite, iar trei dintre acestea au rămas blocate între fiarele contorisonate ale autoturismului. Se pare că șoferul mașinii nu s-a asigurat când a intrat în depășire, iar acesta nu a văzut TIR-ul care venea din sens opus, și a intrat direct în autotrenul care circula regulamentar.

CITEȘTE ȘI: Doi alpinişti nevăzători au ajuns pe Elbrus, iar ghid le-a fost argeşeanul Teofil Vlad

În urma impactului, patru persoane au fost rănite, iar trei dintre acestea au nevoie de ajutorul pompierilor pentru a fi scoase din autoturismul avariat. Deocamdată nu se cunoaște cât de grav au fost rănite victimele, iar la fața locului intervin trei echipaje ale SAJ Argeș pentru a acorda îngrijrir medicale persoanelor rănite.

CITEȘTE ȘI: Plantaţia de pruni a primarului de la Davideşti, distrusă de hoţi. „Imagini de infarct, pagubă uriaşă”

Totodată, la fața locului intervin salvatorii argeșeni cu o autospecială cu apă și spumă pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii se deplasează la locul evenimentului pentru demararea cercetărilor în urma cărora se vor stabili cauzele exacte ale accidentului.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii