Web Analytics

Accident rutier cu victime la Mihăești între o motocicletă și un autoturism

de | 2.02.2020 15:19 | Actualitate

 

Astăzi în jurul prânzului a avut loc un accident rutier între un autoturism și o motocicletă în comuna Mihăești, pe DN 73, la Popas Mihăești. Au intervenit un echipaj cu o autospecială de intervenție, două echipaje SMURD (TIM și B2) și un echipaj SAJ.

Un bărbat de 69 de ani, din Pitești, în timp ce conducea un autoturism pe DN 73, din direcția Câmpulung către Pitești, în localitatea Mihăești, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga și a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un bărbat de 35 de ani, din Poienarii de Muscel. În urma impactului, șoferul motocicletei și pasagerul său, un tânăr de 23 de ani, tot din Poienarii de Muscel, au fost răniți și transportați la spital.
Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au efectuat cercetarea la fața locului pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Patru persoane au fost implicate în accident, două de pe motocicletă, iar ceilalți doi din autoturism. Cei doi de pe motocicletă, bărbați, au fost găsiți conștienți, unul în vârstă de 35 de ani, a fost preluat de către echipajul SMURD TIM, acesta prezintă suspiciune de fractură la membrul superior stâng și escoriații, iar celălalt a fost preluat de către echipajul SAJ.

Celelalte două persoane, un bărbat care a fost monitorizat la fața locului și o femei de aproximativ 60 de ani, care prezenta atac de panică a fost asistată medical la fața locului de către echipajul SMURD B2, ambii refuzând transportul la spital.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole