Web Analytics

Accident rutier cu 4 victime în comuna Stâlpeni

de | 25.05.2017 10:51 | Actualitate

accident stalpeniMembrii echipajelor de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al Judeţului Argeş s-au deplasat în localitățile Sălătrucu, Mioveni, Recea, Călinești, Merișani și Suseni pentru a susţine activităţi de informare preventivă și recunoașteri în teren la unități de învățământ și diferite obiective.

De asemenea, echipajele SMURD au intervenit la 34 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, la 3 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Un echipaj cu ambulanța SMURD de prim-ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Mioveni a intervenit în comuna Stâlpeni la un accident rutier produs între două autoturisme.

În urma accidentului au rezultat 4 victime, echipajul SMURD a asigurat acordarea de îngrijiri medicale și transportul la spital unui număr de 3 victime: respectiv o femeie de 47 de ani, un bărbat de 59 de ani și un bărbat de 70 de ani, iar cealaltă victimă a fost preluată de către un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii