Web Analytics

Accident mortal în ziua de Crăciun

de | 26.12.2019 12:37 | Actualitate

Accident rutier într- o localitate din Argeș, produs din cauza neadaptării vitezei într- o curbă. Miercuri seara, în prima zi de Crăciun, două autoturisme s- au ciocnit violent. În urma accidentului, o tânără de 24 de ani a murit. Aceasta a fost descarcerată de către echipajul de pompieri și predată echipajului SAJ. I s- au facut manevre de resuscitare, însă a fost declarat decesul. Alte trei persoane au fost transportate cu leziuni la spital.

Din primele verificări, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Costești, s-a stabilit că un bărbat de 30 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DJ 659, pe raza localității Suseni, ar fi pătruns pe contrasens, pe fondul neadaptării vitezei în curbă, și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de o tânără de 23 de ani, din Suseni.


În urma coliziunii, autoturismul condus de bărbatul de 30 de ani a părăsit partea carosabilă. A rezultat decesul pasagerei din dreapta față, o tânără de 24 de ani din Suseni. A fost rănit grav conducătorul auto (diagnostic preliminar fractură picior si politraumatism prin accident rutier), dar și pasagerul din spate, un minor de 15 ani din Suseni, care avea dureri la membrele superioare și la membrul inferior stâng.


De asemenea, și conducătoarea auto din al doilea autoturism a fost ranită, respectiv tânăra de 23 de ani, din aceeași localitate, care s- a ales cu politraumatisme.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Toate persoanele au fost transportate la o unitate medicală.


Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor prevazute și pedepsite de art. 196 și 192 din Codul Penal.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii