Web Analytics
scris vineri, 28.06.2024

Accident mortal în Argeș, la Rociu. Coliziune fatală în intersecție

Un eveniment rutier cu urmări foarte grave a avut loc în dimineața zilei de vineri, 28 iunie, în Argeș. Este vorba despre un accident produs pe un drum județean, la intersecția cu drumul spre Suseni.

Accident mortal în Argeș, la Rociu. Coliziune fatală în intersecție

Citește și: Video. Percheziții la o fermă din Argeș. Persoane ținute cu forța

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 76 de ani, din Călinești, care conducea un autoturism pe DJ 703B, la pătrunderea în intersecția cu DJ 503, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Slobozia.

În urma accidentului, a rezultat decesul conducătorului auto de 76 de ani (extras din mașină de pompieri) și rănirea altor patru persoane din celălalt autoturism – după cum precizează Biroul de presă al IPJ Argeș.

La fața locului, comform precizărilor ISU Argeș, au fost mobilizate trei ambulanțe ale serviciului județean de profil. Acestea au transportat persoanele rănite la spital.

Conducătorul auto de 40 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită