Web Analytics

UPDATE Accident la Țițești. Ce s-a întâmplat cu victimele

de | 4.01.2020 09:52 | Actualitate

UPDATE: Un bărbat de 47 de ani, din Țițești, care conducea un autoturism pe DC 84, dinspre Valea Mănăstirii, spre DN73, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere. Mașina sa a fost lovită de un alt autoturism, condus în aceeași direcție, de un tânăr de 18 ani, din aceeași localitate. „În urma accidentului, șoferul primului autoturism a fost transportat la spital, cu diagnostic preliminar de traumatism cranio-cerebral. Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au asigurat fluidizarea traficului și efectuarea cercetărilor pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, precizează IPJ Argeș.
UPDATE: Intervin un echipaj cu o autospecială de intervenție, un echipaj SMURD și un echipaj SAJ.
„Două victime, șoferi, unul preluat de către echipajul SAJ și transportat la spital iar celălalt în vârstă de 18 ani, care prezenta escoriații la nivelul membrului inferior stâng, a primit îngrijiri medicale la fața locului și a refuzat transportul la spital”, precizează ISU Argeș.

Știrea inițială: Un accident a avut loc sâmbătă dimineață, în localitatea argeșeană Țițești. Două autoturisme au intrat în coliziune.
Potrivit IPJ Argeș, este posibil ca în urma impactului să fi rezultat două victime (din primele informații, conștiente, rănite ușor).

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii