Web Analytics

Accident la Morărești: 3 mașini implicate, 2 persoane transportate la spital

de | 25.07.2020 14:33 | Actualitate

Un șofer a pierdut controlul mașinii și a intrat în coliziune cu alte două autoturisme pe DN 7 Morărești, la intersecția cu Cuca. Două persoane au fost transportate la spital cu diverse contuzii.

Polițiștii au stabilit că „un bărbat de 49 de ani, din Constanța, care conducea un autoturism pe DN7, pe raza localității Morărești, din direcția Rm. Vâlcea către Pitești, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu două autoturisme, primul condus de un bărbat de 71 de ani, din județul Vâlcea, iar al doilea de un bărbat de 48 de ani, din București.
În urma accidentului, șoferul de 48 de ani al celui de-al treilea autoturism, dar și pasagera de 48 de ani, au fost răniți ușor, fiind diagnosticați cu diverse contuzii și transportați la spital.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii