Web Analytics

Accident la Drăganu. Patru persoane au ajuns la spital

de | 6.12.2019 08:19 | Actualitate

Un accident rutier a avut loc azi-noapte în localitatea Drăganu, zona Prislop, unde un autoturism a intrat într-un cap de pod.
Au intervenit un echipaj cu o autospecială de stingere, un echipaj cu o autospecială de descarcerare, două echipaje SMURD (TIM și B2) și două echipaje SAJ.
Toți cei patru ocupanți, de 27, 23, 21 si 18 ani, din jud. Mures, au fost transportati la spital.
„Echipajele SMURD au acordat îngrijiri medicale și au transportat la spital două victime, doi bărbați, unul de 18 ani, care prezenta un traumatism cranio-facial și unul cranio-cerebral și acuza dureri la membrele inferioare, iar celălalt (șoferul) în vârstă de 27 de ani prezenta escoriații la nivelul feței.
În urma evenimentului au mai rezultat două victime, tot bărbați, aceștia fiind preluați de către echipajele SAJ”, precizează ISU Argeș.

„Din primele verificari efectuate de politistii Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că un barbat de 27 de ani, care conducea un autoturism dinspre Rm.Valcea spre Pitești, ar fi adormit, condiții in care a părăsit partea sarosabila, intrând în coliziune cu un cap de pod. Cercetarile continua, pentru stabilirea tuturor împrejurarilor în care evenimentul s-a produs. În cauza se va intocmi dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, precizează IPJ Argeș.
Foto ISU Argeș

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii