Web Analytics
scris miercuri, 24.07.2024

Accident dezastruos provocat de un șofer beat și fără permis. În mașină se afla și un minor

Un șofer inconștient, aflat sub influența alcoolului și fără permis de conducere, a provocat un grav accident auto, având alături un minor.

Accident dezastruos provocat de un șofer beat și fără permis. În mașină se afla și un minor

Incidentul a avut loc în weekend, lângă localitatea Zlătunoaia, Botoșani, și a culminat cu mașina răsturnată de mai multe ori pe câmp, conform monitoruldebotosani.ro. Cei doi ocupanți ai vehiculului, răniți, au fugit inițial acasă, dar a doua zi, din cauza durerilor, au apelat la ajutorul medicilor, care au raportat incidentul poliției.

Detalii despre accident

Șoferul, un tânăr de 23 de ani din comuna Lunca, a pierdut controlul asupra unui autoturism Opel din cauza vitezei excesive și a consumului de alcool. Mașina a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat de mai multe ori, ajungând la o distanță de peste 50 de metri de drum. În mașină se afla și un minor, ambii pasageri fiind răniți în accident.

Citește și: Programul „Masă la școală” va fi extins. Ce spune Raluca Turcan

După incident, cei doi au plecat speriați acasă. A doua zi, durerile suferite în urma accidentului i-au determinat să solicite ajutor medical. Medicii au raportat imediat accidentul la poliție, declanșând o anchetă.

Inspectorul de poliție Cosmin Horobeț, din cadrul serviciului cabinet al IPJ Botoșani, a oferit detalii despre incident: “Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că tânărul, de 23 de ani, avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.”

Polițiștii au deschis o anchetă și au descoperit multiple nereguli legate de șoferul implicat în accident. O autospecială SOS Savencu a fost solicitată pentru a tracta mașina avariată de pe câmp.

Poliția continuă ancheta pentru a stabili toate circumstanțele și a lua măsurile legale necesare.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită