Web Analytics
scris luni, 22.07.2024

Accident de muncă în Argeș. A căzut din nacelă, de la trei metri înălțime

Luni, 22 iulie, în jurul orei 15, polițiștii din Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Bradu, un bărbat a căzut din nacela unui utilaj și ar fi suferit leziuni.

Accident de muncă în Argeș. A căzut din nacelă, de la trei metri înălțime

Citește și: Pitești. Începe reabilitarea adăposturilor civile. Primele trei – la blocuri din Găvana

Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit că bărbatul, de 29 de ani, din Stâlpeni, lucra la o firmă care se ocupă cu montarea unor camere stradale de supraveghere și a căzut din nacela unui utilaj, de la aproximativ trei metri înălțime.

Acesta a suferit leziuni la un picior, fiind transportat la spital cu ambulanța – după cum au precizat cei de la ISU Argeș și IPJ Argeș.

Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut au fost sesizați și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș.

Totodată, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea, respectiv nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă, conform art. 196, 349 și 350 din Codul Penal” – se mai arată într-un comunicat de presă al IPJ Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...