ACAROM: Dacia – lider detașat în topul înmatriculărilor de autoturisme noi în România

de | 2.12.2020 13:02 | Actualitate, Economie, Home

Conform datelor furnizate de către ACAROM, înmatriculările de autoturisme noi în România au crescut în noiembrie 2020 cu +1,24% faţă de noiembrie 2019, atingând un volum de 13.253 unităţi.

Pe primele 11 luni din 2020, numărul autoturismelor noi inmatriculate este de 110.377 unităţi, ceea ce reprezinta o scadere cu 25,31% comparativ cu perioada similară din 2019.

Dacia este în continuare lider detaşat la înmatriculările de autoturisme noi în ţara noastră, cu 34.557 unităţi în primele 11 luni, în scădere totuşi cu 23,73% faţă de perioada similară a anului trecut. Dacia este urmată în clasament de Renault, Skoda, Volkswagen şi Ford.

Acest articol este despre: autovehicule,dacia,inmatriculari,romania,top

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Pitești: Ridicarea pubelelor de gunoi, în regim automat
Pitești: Ridicarea pubelelor de gunoi, în regim automat

Achiziționată recent de către S.C. Salubritate 2000 S.A., noua mașină de gunoi a fost testată în vederea ridicării pubelelor cu o capacitate între 120 și 240 de litri. Este vorba despre un utilaj mono operator, ce lucrează în regim automat, regim în care pot fi...

Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni
Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni

Echipa medicală a Spitalului Mioveni s-a îmbogățit cu un nou membru. Este vorba despre dr. Burtea Florian Gabriel, medic specialist urolog. Acesta a absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București,...