Web Analytics
scris luni, 16.09.2024

A vrut să mituiască un polițist cu 500 de euro. Trimis în judecată

Ofițerii de poliție judiciară ai DGA Călărași au finalizat cercetările față de un inculpat, persoană fără calitate specială, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de dare de mită, respectiv conducere a unui vehicul fără permis auto. Dosarul a fost trimis în judecată.

A vrut să mituiască un polițist cu 500 de euro. Trimis în judecată

Citește și: Argeș. Aveau în depozit 65 mc de lemne nejustificate! Ce măsuri a luat Poliția

Potrivit unui comunicat de presă al DGA Călărași, inculpatul a fost oprit în trafic în dimineața zilei de 24 aprilie 2024 de un echipaj al poliției rutiere. El se aflșa la volanul unui autoturism înmatriculat în Marea Britanie, deși dreptul de conducere îi fusese suspendat ca urmare a săvârșirii unei infracțiuni la regimul rutier.

Omul a fost condus la sediul Serviciului Rutier al IPJ Călărași, pentru întocmirea actului de constatare și alte formalități. Cu prilejul verificării drugtest efectuată de ofițerul de poliție, inculpatul, crezând că acesta ar deține o funcție de conducere la Serviciul Rutier, i-a promis o sumă de bani pentru a nu i se mai înregistra dosar penal.

Citește și: Casa de Pensii Argeș. 206 bilete la băi, cu plecări pe 30 septembrie – 3 octombrie

Deși promisiunea nu a fost acceptată, inculpatul a mers la locuința sa, iar când a revenit pentru a prezenta dovada înlocuitoare a permisului auto, i-a remis ofițerului de poliție suma de 500 euro, așezând bancnotele într-o hârtie împăturită pe birou, pentru a nu întocmi dosar penal ca urmare a conducerii autovehiculului cu permisul suspendat.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...