Web Analytics

A treia ediție a Academiei Internaţionale de Film – CINEIMPACT Muscel

de | 14.08.2017 09:57 | Actualitate

film campulungAstăzi, 14 august 2017, la ora 18.30, muscelenii pasionaţi de film sunt invitaţi în Sala Mare a Primăriei Câmpulung pentru a participa la proiecţia şi avanpremiera celei de-a treia ediţii a Academiei Internaţionale de Film – CINEIMPACT Muscel.

 

Astfel, veți avea ocazia să vedeți în premieră proiectele cinematografice create de cei 12 profesioniști și tineri aspiranți ai industriei cinematografice din 7 țări, precum: Anglia, China, SUA, Spania, Ghana, Slovacia și România.

În perioada 1-14 august aceștia au explorat şi creat proiecte cinematografice cu potențial internațional, filmate în Câmpulung Muscel tocmai datorită patrimoniului excepțional pe care această locație îl are, inspirația venind din ruralul old-fashion și urbanul post-industrial.

Demonstrând impactul pozitiv pe care îl au asupra comunității și capacitatea de a dezvolta tinerele talente, de-a lungul celor trei ediții, proiectele de film CINEIMPACT Muscel au construit o platformă de dialog creativ, cu scopul de a sprijini viziunile critic-constructive, gândirea pozitivă şi participarea activă la viața comunităţii.

Așadar, pasionați ai realităților creatoare din Câmpulung Muscel sunt așteptați la un ”festin” de producții și viziuni proaspete construite, folosind instrumentele artei cinematografice și antropologia socio-vizuală.

Pe parcursul ultimilor trei ani, Academia Internațională de Film CINEIMPACT Muscel s-a bucurat de sprijinul partenerilor și susținătorilor care și-au dorit crearea unei comunități creative capabile sa dezvolte rezultate de calitate la nivel international.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii