Web Analytics

A refuzat prelevarea de probe biologice de sânge

de | 26.03.2018 10:43 | Actualitate

probe refuzÎn ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru pentru fluidizarea traficului şi înlăturarea efectelor precipitaţiilor, în contextul avertizărilor meteorologice, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 131 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 39.800 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 16 permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

De asemenea, poliţiştii Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe G.M., de 23 de ani, din comuna Bradu, care conducea un autoturism pe raza comunei Bradu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a refuzat prelevarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 337 din Codul Penal.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii