Web Analytics

A murit Ștefan Alexandrescu, președintele Cultului Eroilor Argeș

de | 27.12.2020 14:45 | Actualitate

 

Ștefan Alexandrescu, președintele Cultului Eroilor Regina Maria Filiala Argeș a încetat din viață astăzi chiar de ziua sa de nume, de Sfântul Ștefan. Alexandrescu a decedat în somn, fiind găsit în această dimineață de soția sa.

Mai multe mesaje de condoleanțe au fost postate pe rețelele de socializare, printre acestea Consiliul Județean Argeș, instituție cu care colabora foarte bine Ștefan Alexandrescu și liderul liberal Gelu Tofan, cel cu care Alexandrescu avea în derulare un proiect comun.

 

Citește și Situația epidemiologică din județul Argeș-Covid-19

 

Consiliul Județean Argeș: ”Cu profundă tristețe am primit vestea trecerii în neființă a domnului Ștefan Alexandrescu, președintele Cultului Eroilor Regina Maria Filiala Argeș, care și-a dedicat ultimii ani din viață misiunii de a antrena întreaga societate civilă la activitatea de cinstire a celor care, prin jertfele lor, au întregit țara și ne-au lăsat-o moștenire nouă și urmașilor noștri. Conducerea Consiliului Județean Argeș transmite condoleanțe familiei îndoliate și putere pentru a trece prin această grea încercare. Dumnezeu să-i dea odihna cea veșnică!”

Gelu Tofan: ”Astăzi mă pregăteam să-i urez La mulți ani, prietenului Ștefan Alexandrescu, dar nu am mai reușit! Excelența sa, Președintele Asociației Cultul Eroilor Regina Maria Filiala Argeș, ne-a părăsit. Condoleanțe familiei! PS. Aveam un proiect comun: Construirea unui monument al eroilor căzuți în primul război mondial! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii