Web Analytics
scris duminică, 02.06.2024

A murit soția unui cunoscut antrenor de fotbal român. Avea doar 47 de ani

Oana Alina, soția antrenorului român Florin Pîrvu (49 de ani), a murit la vârsta de 47 de ani. Anunțul a fost făcut de FC Voluntari sâmbătă, 1 iunie, formație pe care Florin Pîrvu a preluat-o în luna martie a acestui an. Antrenorul nu a reușit să o salveze pe FC Voluntari de la retrogradare. Ilfovenii au încheiat pe locul 15, penultimul, iar în sezonul 2024/2025 vor juca în Liga 2.

A murit soția unui cunoscut antrenor de fotbal român. Avea doar 47 de ani

„Sincere condoleanțe, Florin Pîrvu! Cu tristețe în inimi, transmitem gândurile noastre cele mai bune și rugăciunile noastre către Florin Pîrvu a cărui soție, Oana Alina Pîrvu, a trecut în neființă, la doar 47 de ani.  Suntem profund îndurerați de pierderea dumneavoastră, Mister! Va suntem aproape în aceste momente și sperăm că veți găsi puterea și liniștea necesare pentru a depăși această imensă pierdere. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a fost mesajul celor de la FC Voluntari pentru Florin Pîrvu.

Citește și: Turist cu insuficiență cardiacă salvat de pe munte cu elicopterul

Cu puțin timp în urmă, antrenorul își anunțase plecarea de la FC Voluntari. Cu toate că a fost confirmat drept antrenor principal pentru noul sezon, acesta a menționat că își dorește să se retragă pentru o perioadă. Motivul este legat de problemele de familie.

Florin Cristian Pârvu a fost fotbalist și a jucat pe post de mijlocaș la echipe ca Petrolul, Dinamo, Craiova, AEL Limassol și CS Otopeni. A jucat două meciuri la echipa națională de fotbal a României în perioada 2000-2002. După încheierea carierei, a devenit antrenor, activând la Petrolul Ploiești și FC Voluntari.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită