Web Analytics
scris vineri, 20.09.2024

A murit Dumitru Drăguț, fost parlamentar din Argeș

A murit Dumitru Drăguț, fost parlamentar din Argeș

Unul dintre primii parlamentari aleși pe listele din Argeș, Dumitru Drăguț, a încetat din viață vineri seară la Spitalul din Ștefănești. Dumitru Drăguț a fost deputat din partea PSM în mandatul 1992-1996.

Dumitru Drăguț s-a născut la 23 decembrie 1941, în comuna Uda, județul Argeș și a absolvit, în 1981, Facultatea de Științe Politico-Economice din cadrul Academiei „Ștefan Gheorghiu”.

A fost membru al Partidului Socialist al Muncii, dar și preşedintele PSM Argeș din ianuarie 1991. În septembrie 1992 a fost ales deputat de Argeș.

De asemenea, a fost membru al Consiliului Naţional al PSM și deputat al formațiunii politice din septembrie 1992 până în 1996, dar și membru al Grupului parlamentar socialist.

Dumitru Drăguț a fost și membru al Comisiei pentru industrii şi servicii, dar și membru al Grupului parlamentar de prietenie cu Adunarea Naţională a Republicii Franceze.

Citește și Călugării athoniți de la Schitul Lacul vin la hramul Schitului Sf Neagoe Basarab

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...