Web Analytics
scris duminică, 08.09.2024

A lovit un bărbat băut și i-a luat 800 de lei din portofel. A fost prins de polițiști și arestat

A lovit un bărbat băut și i-a luat 800 de lei din portofel. A fost prins de polițiști și arestat

În noaptea de 06 spre 07 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu-Golești au fost sesizați că în urma unui conflict spontan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un bărbat de 56 de ani ar fi fost agresat.

Din primele verificări s-a stabilit că persoana vătămată ar fi consumat alcool, la un local din Mihăești, iar ulterior, în timpul deplasării pe marginea DN 73, ar fi fost lovit de un alt bărbat.

Citește și Incendiile necontrolate au afectat o casă din Leordeni. Din fericire locuința era dezafectată

Persoana vătămată nu a putut da relații referitor la cele întâmplate, iar pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

Cercetările au fost continuate, rezultând că în urma agresiunii, bărbatul de 56 de ani ar fi fost deposedat de un portofel, conținând aproximativ 800 de lei și alte documente și bunuri.

În cauză a fost schimbată încadrarea juridică, în infracțiunea de tâlhărie calificată.

În urma cercetărilor, a fost identificat un bărbat de 25 de ani, din Mihăești, care a fost condus la sediul poliției, pentru cercetări.

După administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, bărbatul de 25 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În cursul zilei de astăzi, 08 septembrie, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung l-au prezentat pe bărbatul de 25 de ani în fața instanței,iar Judecătoria Câmpulung a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...