Web Analytics
scris vineri, 04.10.2024

A început „Toamna piteșteană”. Târg de sezon, zonă gastronomică tradițională, spectacole și surprize!

Vineri, 4 octombrie, în Piața „Vasile Milea”, a început cea de-a 18-a ediție a festivalului „Toamna piteșteană”, în prezența primarului Cristian Gentea, a viceprimarului Gelu Tofan, a altor reprezentanți ai administrației locale și județene, directori de instituții etc.

A început „Toamna piteșteană”. Târg de sezon, zonă gastronomică tradițională, spectacole și surprize!

Citește și: Pitești. Video din dronă cu noua pistă de biciclete de-a lungul râului Argeș. Are peste 6 kilometri

Oferta variată de produse de sezon, expuse de peste 150 de comercianți și producători, în cadrul târgului tradițional al toamnei, a fost apreciată de cei prezenți. E vorba despre legume și fructe – proaspete și conservate – produse apicole și zaharoase, must, vin, flori, pomi fructiferi, plante ornamentale, bulbi, lavandă, material dendrofloricol, plante medicinale, ceaiuri, produse de artizanat, precum și produse alimentare tradiționale din carne și lapte.

Să ne bucurăm de cele două săptămâni de festival!” – a spus primarul Gentea, care, cu prilejul deschiderii, a făcut un tur al tuturor standurilor de la târg.

Deschiderea oficială a festivalului a fost celebrată și prin spectacolul muzical extraordinar susținut pe scena amplasată special în Piața „Vasile Milea”, printr-un recital Emma Zu și Tavi Colen și apoi, până la ora 18, de orchestra „Doina Argeșului”.

Organizată de Primăria Pitești, prin Salpitflor Green, ediția acestui an a festivalului „Toamna piteșteană” se desfășoară în perioada 4–18 octombrie, oferind, pe lângă piața volantă amenajată în Piața „Vasile Milea”, spectacole și surprize care completează atmosfera de sărbătoare a toamnei:

  • zonă gastronomică, în care vizitatorii târgului se pot bucura de gustul specific al bucatelor tradiționale românești;
  • foto cornere atractive, create de specialiștii Salpitflor pentru încântarea ochiului, dar și pentru a genera amintiri frumoase, alături de cei dragi;
  • noi spectacole extraordinare, susținute – pe scena amplasată special în Piața „Milea” – de artiști îndrăgiți, după următorul program:
  • miercuri, 9 octombrie:

17:00 – 19:00 – spectacol susținut de orchestra „Doina Argeșului”;

19:00 – recital Aurel Moldoveanu.

  • miercuri, 16 octombrie:

16:00 – 18:00 – spectacol susținut de orchestra „Doina Argeșului”;

18:00 – 19:00 – recital de muzică ușoară – Alexandra Ana-Maria Tăbuș;

19:00 – recital Emma Zu și Tavi Colen.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...