Web Analytics

A fost vândut primul Duster Pick-up

de | 21.07.2020 21:56 | Actualitate, Economie

A apărut un alt model auto special rezultat din colaborarea Dacia Renault cu Romturingia Câmpulung, fiind vorba despre Duster Pick-up. Iar primul exemplar a fost vândut marți, 21 iulie, beneficiar fiind un tânăr fermier din județul Călărași.

Deocamdată s-a fabricat un număr redus de autospeciale Pick-up bazate pe modelul Duster N1 utilitar, însă, după cum susține patronul firmei câmpulungene, Stelian Ion, din toamnă se va intra în producția de serie, pentru satisfacerea cererii de pe piața internă, apoi se are în vedere și exportul. Mașina transformată la Câmpulung din Duster de serie în Pick-up va fi disponibilă la intern prin rețeaua de concesionari Dacia Renault. În primă fază doar în varianta Diesel, ulterior urmând să fie omologată și varianta pe benzină.

Cătălin Butoiu

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

3 Comentarii

  1. Dacă nu au extins partea de stocare-bena, este doar o tentativa eșuată fiindcă mașina este mai scurta decât pick up ul de la Logan. Cine vrea o mașină mai scumpa decât Logan pick up cu un spațiu de stocare mai mic?

  2. Dacă nu măresc bena atunci n-au făcut nimic! Mai mult decât atât eu as concepe și plafon detașabil gen ca Rio cu acoperiș rigid!

  3. Exista Renault Oroch care se vine în Brazilia. Mai bine ar vinde-o pe aceia..