Web Analytics
scris luni, 21.10.2024

A fost desemnat cel mai bun pădurar din România

În organizarea Direcției Silvice Neamț, în perioada 8-10 octombrie 2024, s-a desfășurat faza națională a concursului profesional ”Cel mai bun pădurar”, la Ocolul Silvic Târgu Neamț, la care au participat cei mai buni pădurari din cadrul Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva, Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare în Silvicultură ”Marin Dracea” și din Agenția ”MOLDSILVA” din Republica Moldova.

A fost desemnat cel mai bun pădurar din România

Au au participat câștigătorii etapelor județene organizate anterior de cele 41 de direcții silvice din subordinea Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva, precum și reprezentanți ai Institutului National de Cercetare – Dezvoltare în Silvicultură ”Marin Dracea” și cei ai Agenției ”MOLDSILVA” din Republica Moldova.

Citește și Identificat și reținut de polițiști pentru furt calificat

La ceremonia de deschidere a concursului au participat Eleodor-Olavi Nițescu, directorul general adjunct al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva, Doru Gherghel, directorul Direcției Silvice Neamț, și reprezentanți ai sindicatelor din silvicultură din România și Republica Moldova.

Cristian Hrehorciuc, reprezentantul Direcției Silvice Suceava, a câștigat etapa națională a concursului profesional ”Cel mai bun pădurar”; el a fost urmat pe podium de către Nicolae Ilie, reprezentantul Direcției Silvice Prahova, iar pe locul al III-lea s-a clasat Nelu Ionuț Iamandei de la Direcția Silvică Buzău.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...