Web Analytics

A doua iarnă cu Bulevardul „Pardon” părăginit

de | 22.12.2021 14:20 | Actualitate, Politica si Administratie

Declarațiile primăriței de la Câmpulung cum că Elena Lasconi nu e Liviu Țâroiu au dat de gheață ca apa în acest început geros de iarnă. Și cum altfel, când ceea ce se promite în primăvară nu se arată câteva luni mai târziu?! S-a spus prima dată că bulevardul propriu-zis va fi gata în acest an, apoi s-a făcut referire doar la trotuarele laterale, însă a rămas doar speranța că 2022 va marca finalizarea unei părți din ceea ce înseamnă reabilitarea străzilor Negru Vodă și Republicii, adică ceea ce este cunoscut ca fiind Bulevardul ”Pardon”.
Începute în campania electorală de anul trecut, lucrările au constituit atunci doar mijlocul prin care fostul primar a aruncat niște praf în ochii alegătorilor. În buget nu erau bani pentru ca în trei luni din 2020 să se lucreze la obiectiv, așa că s-a așteptat un nou an, care a adus Câmpulungului șapte milioane de la bugetul de stat doar pentru reabilitarea bulevardului. Doar că executantul cu trei capete de firmă a început greoi, a continuat apoi în ritm de încălzire, iar spre final de an a adormit în gheretele montate pe calea pe care altădată bunicii își plimbau nepoții sau se adăposteau de soare.

Citește și Ridicol marca Răuţoiu la Câmpulung / Cu buldozerul în campania electorală. Bulevardul Pardon a devenit şantier pentru voturi

La acest moment, nici ”Pardon” nu se spune vizavi de situația în care se găsește bulevardul! Conducerea administrației nu indică niciun grafic de lucrări, nicio situație de plăți. Trotuarele laterale au fost lărgite, dar nefinalizate, căile rutiere sunt utilizate sporadic și fără permisiune, iar aleea centrală este loc de parcare pentru mașinile băieților ”jmecheri”.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Pardon! Ce facem cu banii de la Guvern? La un an de la începerea lucrărilor, bulevardul celebru din Câmpulung a rămas în zdrenţe

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii