Web Analytics

A condus băut și fără permis o mașină furată

de | 7.02.2017 12:22 | Actualitate

hotmasiniÎn noaptea de 6 februarie a.c., polițiștii Formațiunii de Ordine Publică Topoloveni l-au depistat în flagrant delict pe N.A.F., de 18 ani, din Topoloveni, care a sustras un autoturism lăsat neasigurat, de pe raza orașului Topoloveni, l-a condus pe drumurile publice fără a deține permis de conducere și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în aceeași noapte, tânărul a pătruns în alte 4 autoturisme neasigurate, parcate pe raza orașului Topoloveni, de unde a sustras mai multe bunuri.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, furt în scop de folosință, conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat părților vătămate.Tânărul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar în data de 7 februarie a.c. a fost prezentat Parchetului de pe langă Judecătoria Topoloveni cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii vă atrag atenţia:„Asiguraţi-vă întotdeauna autoturismele atunci când opriţi sau staţionaţi. Dotaţi autovehiculul cu sisteme de alarmă. Nu lăsaţi la vedere în autoturism GPS-ul, interfaţa radio a cd-ului auto, telefoane mobile, laptop-uri, camere video sau foto, documente, cărţi de credit, bani sau alte bunuri de valoare, chiar şi atunci când părăsiţi autoturismul pentru scurt timp”.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii