Web Analytics

Măsuri privind reducerea răspândirii infecţiilor cu Covid-19 la Salubritate 2000

de | 23.04.2020 13:08 | Actualitate

Pentru încheierea contractelor de prestare a serviciului de salubrizare, depunerea declarațiilor pe propria răspundere privind numărul de persoane, sesizări, petiții sau alte solicitări, vă stăm la dispoziție prin mijloace de comunicare la distanță, prin e-mail: salubritate@gmail.com, fax: 0248.215.308, precum și prin telefoanele 0248.636.886 (Secretariat) și 0248.636.535 (Dispecerat).
Pentru emiterea avizelor, documentația poate fi transmisă pe adresa de e-mail: contractare.salubritate2000@gmail.com, care, după achitarea taxelor, vă vor fi transmise pe adresa dvs. de e-mail. Formularele necesare pentru încheierea contractelor, obținerea avizelor, precum și declarațiile privind numărul de persoane sunt disponibile pe site-ul societății (www.salubritate-2000.ro) la secțiunea Informații Utile/Formulare, în toate cazurile utilizatorii menționând obligatoriu un număr de telefon la care pot fi contactați.
Plata facturilor se poate realiza și on-line, prin transfer bancar în contul: RO22BRDE030SV05736000300 (vă rugăm să specificați codul de client, regăsit pe factură). Societatea noastră a întreprins toate măsurile necesare pentru ca activitatea de colectare și transport să nu aibă de suferit din cauza acestei situații. Pentru a proteja sănătatea utilizatorilor serviciului de salubrizare, precum și pe cea a personalului angajat care vine în contact cu aceștia, vă rugăm ca în recipienții destinați colectării deșeurilor reciclabile să depozitați doar ambalaje din carton, hârtie, plastic, PET și doze de aluminiu care să fie curățate în prealabil.
Graficul pentru colectarea deșeurilor reciclabile din municipiul Pitești pentru moment nu va suferi modificări. În ceea ce privește ridicarea deșeurilor din comunele aflate în zona noastră de operare, facem precizarea că pentru deșeurile municipale graficul rămâne același, iar pentru colectarea deșeurilor reciclabile activitatea va fi temporar sistată.
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii